Afgelaste wedstrijden vanwege Corona
woensdag 15 juli 2020 U bent niet ingelogd (inloggen)
Geplaatst op: 6 augustus 2012 om 19:54
Op zondag 26 augustus word in het kleine plaatsje Thorpe St Peter (vlak bij Skegness) de International Lincolnshire Poacher georganiseerd. Dit is één van de weinige grasbaanraces in Groot Britannie waar ook buitenlandse rijders aan de start staan. Ook dit jaar is Nederland goed vertegenwoordigd.

Op de super snelle 1000 meter grasbaan rijden Theo Pijper, Jannick de Jong, Mark Stiekema, Lars Zandvliet en Sjoerd Rozenberg voor Nederland. Ook de Duitsers Jorg Tebbe en Bernd Diener zullen strijden voor het ereschavot. Het veld word verder aangevuld met de Australier Cory Cathercole en een groot aantal Engelse rijders waaronder Andrew Appleton, Mitch Godden en Tom Perry.

Naast de Internationale solo's word ook de top van de Engelse 1000cc zijspannen verwacht.

Thorpe St Peter ligt op een 4 uur rijden vanaf de boot in Dover. Op de dag van te voren wordt de Speedway GP in Cardiff verreden, al met al een perfect weekend voor de echte baansport fan.

De training begint om 11.00 's ochtends en wedstrijd begint rond de klok van 1 uur met het baan record. De entreeprijs voor volwassenen in 20 pond.

Foto's