Afgelaste wedstrijden vanwege Corona
donderdag 28 mei 2020 U bent niet ingelogd (inloggen)
Geplaatst op: 15 december 2014 om 17:29
Martin Smolinski heeft zijn startplek tijdens de Langbaan Grand Prix's teruggegeven aan de FIM omdat hij z'n focus op de speedway sport wil leggen. Via de Langbaan challenge in Tsjechië afgelopen jaar plaatste de Duitser zich voor de GP's van 2015.

Smolinski zegt zich vol te willen storten op de speedway sport en hoopt om z'n droom opnieuw waar te kunnen maken: deelname aan de Speedway GP's. Vreemd genoeg blijft 'Smoli' echter bij de keuze om niet te starten in de internationale leagues. Afgelopen seizoen won hij weliswaar de GP van Auckland, maar daarna was het snel afgelopen met z'n vorm wat volgens kenners grotendeels komt doordat hij te weinig rijd.

Hij hoopt om net als vorig jaar een wildcard te krijgen voor de Europese kampioenschappen speedway, de SEC. One Sport heeft laten door schemeren dat hij wellicht een kans maakt. Ook dit is een reden voor hem om het langbaan boek te sluiten omdat de laatste GP samen valt met de laaste SEC wedstrijd. Hierdoor zou hij geen kans maken op een wildcard omdat een Langbaan GP voorgaat.