28 oktober VTBM SNERTCUP VLEDDERVEEN

Patrick schreef op donderdag 18 oktober 2012 om 21:48 uur

Op zondag 28 oktober zal de VTBM het Baansportseizoen 2012 uitluiden met de SNERTCUP.

De Snertcup stond oorspronkelijk gepland voor 14 oktober maar kon toen niet door gaan ivm het slechte weer. Tijdens die races hadden de laatste VTBM kampioenen bekend moeten worden maar er is inmiddels besloten de eindstand op te maken aan de hand van alle tot nu toe verreden wedstrijden. Dit betekend voor de Snertcup dat deze wedstrijd weer een volledig Open Bekerwedstrijd wordt.

Iedereen is dus van harte uitgenodigd om de strijd nog 1x aan te gaan!!

Aan de start zullen de volgende klassen gaan komen:
Toppers in de Dop
50cc
65cc (A&B groep)
85cc
125cc Jeugd (nog 1x ook voor 250 4 takt!!)
ST2
Shorttrack ST1 / ST3
VT
Veteranen
Bromfietsen
Dames

Bij voldoende interesse willen we ook weer de Dames in de Dop beginnersklasse van start laten gaan, dus kom op meiden meld je aan!!!!

Aanvang inschrijving: 8.30 uur
Rijdersbespreking: 9.45 uur
Trainingen: 10.00 uur
Races: direct na afloop trainingen

Entree: GRATIS

Reacties

Patrick schreef op zaterdag 27 oktober 2012 om 19:59 uur

Morgen gaan we nog 1x los. De weersverwachtingen zijn niet onaardig en de baan in Vledderveen ligt er goed bij. Zorg dus dat je erbij bent!!!

T klokje gaan een uurtje terug dus excuses om te laat te komen zijn er niet / nauwelijks.

TOT MORGEN

Patrick schreef op zondag 28 oktober 2012 om 22:27 uur

Verslagen moeten wij helaas bekend maken dat vandaag na afloop van de 3e manche in de VT klasse Jack vd Velde onwel is geworden.

De inzet van het aanwezige medische personeel alsmede de snel aanwezige ambulances en MMT team hebben helaas niet mogen plaatsen en Jack is ter plaatse overleden.

Jack mocht slechts 30 jaar oud worden.

Het bestuur en de leden van de VTBM willen graag hun steun betuigen aan de vriendin van Jack en de familie en vrienden en wensen hen alle mogelijke sterkte bij het verwerken van dit tragische verlies.

In de komende dagen zal de VTBM een bijeenkomst organiseren om een ieder die dat wil zijn of haar gevoelens te delen en met elkaar dit tragische gebeuren te verwerken. Wij zullen bureau Slachtofferhulp vragen bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Meer informatie hierover zullen wij bekend maken op onze site www.VTBM.nl

Patrick Roth
Voorzitter VTBM

Mario2T schreef op maandag 29 oktober 2012 om 08:28 uur

Het bestuur van MRTO Vledderveen is aangeslagen door de overlijden van Jack van der Velde op 28 oktober, tijdens het beoefenen van zijn hobby op de accommodatie van MRTO Vledderveen

Namens het bestuur van MRTO Vledderveen wil ik mededelen dat het bestuur haar steun betuigt aan de vriendin, familie en vrienden van Jack van der Velde en het bestuur wenst hen veel sterkt met het verwerken van dit verlies.

Daarnaast wensen wij alle personen die gisteren betrokken waren, de kracht toe om deze tragische gebeurtenis te kunnen verwerken.

Namen het bestuur van MRTO Vledderveen

Mario Formicola, secretaris