Jeffry Mellens

Patrick schreef op woensdag 19 juni 2013 om 22:28 uur

Tijdens de VTBM Grasbaanraces van 16 juni op het circuit van Vledderveen is Jeffry Mellens uit de 125cc Jeugd klasse ernstig gewond geraakt na een ongeval.

Mellens kwam in aanraking met een andere deelnemer en kwam ten val waarna een achteropkomende deelnemer hem niet meer kon ontwijken.

Jeffry is op de baan direct verzorgd door het personeel van de KNMV MMC en de opgeroepen ambulance. Ook het MMT team van Lifeliner 4 was snel ter plaatse en zijn direct begonnen met de behandeling van zijn verwondingen. Vervolgens is Jeffry per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen.

Jeffry wordt op dit moment in slaap gehouden om de druk in zijn hoofd en de bloedstolsels in zijn hersenen onder controle te houden. In de loop van deze week zullen de artsen langzaam proberen Jeffry wakker te maken om verdere tests te doen.

Het bestuur van de VTBM en haar leden wensen Jeffry en zijn familie alle sterkte toe in de komende moeilijke tijd.

Wilt u de familie en Jeffry ook een hart onder de riem steken dan kunt u hem uiteraard een kaartje sturen op het volgende adres:

UMCG Groningen
Afd. NCIC
Postbus 11120
9700 CC Groningen

Wij zullen proberen u op de hoogte te houden van de situatie van Jeffry via onze website www.VTBM.nl of via onze facebookpagina.

Reacties

crustydemons schreef op zaterdag 22 juni 2013 om 11:16 uur

jeffry ik wens je veel sterkte toe groetjes sleypen vital belgien