Veenoord 3 augustus

Jesper schreef op vrijdag 2 augustus 2013 om 09:53 uur

<strong>Tijdschema:</strong>

Aanvang training 17:00 uur
Aanvang wedstrijden 19:00 uur


<strong>Entree:</strong>

Entree kaartje kost € 10
Kinderen van 8 t/m 14 jaar € 5
Gratis parkeren
Gratis programmaboekje


Rijdersvelden en heat schema\'s zijn te vinden op de live uitslagen pagina: <a href=\"http://live.baansportfansite.nl/event/12/speedway-veenoord.html\" target=\"new\">http://live.baansportfansite.nl/event/12/speedway-veenoord.html</a>.

Reacties

Jesper schreef op vrijdag 2 augustus 2013 om 17:53 uur

Nog wat extra info: de \'rookies\' rijden gelijk na de training hun heats zodat ze vervolgens beschikbaar kunnen zijn voor het league programma mocht daar iemand uitvallen.

marten schreef op zaterdag 3 augustus 2013 om 23:56 uur

Mensen die durven te beweren dat speedway in nederland totaal geen toekomst heeft ,hebben vanavond in veenoord hun ongelijk aan hun zijde gekregen.
Het talrijk aanwezige publiek hebben een speedwayavond gezien van ongekende klasse,werkelijk fantastisch wat we hebben gezien op de prachtige baan in veenoord.
De opzet lijkt geslaagd,en hier kunnen de organisaties verder mee lijkt me,ook heel mooi de interactie tussen de verschillende teams.
Ik denk een gemiste kans voor de heren in lelystad door al in zo\'n vroeg stadium de handdoek in de ring te gooien,en af te zien van deelname.
Ook heel mooi te zien de logo\'s,en hesjes van de verschillende teams,alleen hierin blameerde blijham zich jammerlijk door hun team hierin niet te voorzien,en ook geen teammanager af te vaardigen,een beetje slordig lijkt me.
Kortom,in alle klassen super speeday gezien,hoge snelheden,en gelukkig voor de organisatie van veenoord eens een keertje super mooi weertje erbij.
Jammer genoeg toch nog enkele valpartijtjes,de gewonden die naar het ziekenhuis zijn gebracht veel beterschap bij deze.

Jesper schreef op zondag 4 augustus 2013 om 00:28 uur

Mooi avondje in Veenoord! Top stukje promotie voor de speedway. Volledige uitslagen hier: <a href=\"http://live.baansportfansite.nl/event/12/speedway-veenoord.html\">http://live.baansportfansite.nl/event/12/speedway-veenoord.html</a>

jeanet schreef op zondag 4 augustus 2013 om 08:30 uur

Gouden helm veenoord is altijd mooi,maar gisteravond was ook machtig mooi.Spannende wedstrijden gezien.Goede indeling van de teams.Jongens en meisjes bedankt voor deze geweldige speedway avond.

crustydemons schreef op zondag 4 augustus 2013 om 12:47 uur

fantastisch was daar met borgia. eerste keer voor sandro op deze baan. dutch speedway keep on tracking.groetjes sleypen vital

LZR schreef op zondag 4 augustus 2013 om 14:18 uur

In één woord fantastisch! Niet alleen de rijders dachten er zo over maar ook de organisatie, het publiek en de knmv!!! Dit is zeker een stap in de goede richting!!!

Veel positieve reacties van mensen die zeiden dat dit spannender en mooier is dan een gouden helm!

Ik persoonlijk vind super hoe iedereen met elkaar aan het samenwerken was in team verband!

Op naar een complete competitie volgend jaar!!!!Jesper schreef op maandag 5 augustus 2013 om 14:38 uur

Voor wie de super race om de dagoverwinning in de 125cc klasse nog een keer wil zien; check het onderstaande filmpje!

<iframe width=\"480\" height=\"280\" src=\"//www.youtube.com/embed/HFMVrkUbtWI\" frameborder=\"0\" allowfullscreen></iframe>

jeanet schreef op maandag 5 augustus 2013 om 20:29 uur

dit was er echt wel 1.klasse jongens
als ik een cijfer moest geven gaf ik een dikke vette 10 voor alle wedstrijden.
was super