SBOB vergadering Noordwolde 30 december

Jesper schreef op donderdag 26 december 2013 om 13:15 uur

Bericht aan baansportcoureurs:

<em>Beste baansport coureur,

Maandag 16 december is de oprichting van de SBOB officieel een feit geworden, middels het tekenen van de oprichting akte bij de Notaris. De SBOB (Stichting Belangen Organisatie Baansport) is opgericht door 10 baansport organisatoren.

Zoals in de naam al verwerkt een belangen organisatie voor baansport in de breedste zin. Niet alleen voor organisatoren maar zeker in het belang van deelnemers aan de baansport en meer…. kort gezegd voor allen met allen die de baansport in Nederland voor langere tijd willen behouden.

Was en is dit nodig? Om de baansport te kunnen laten overleven vinden wij van wel! Wij zijn elkaar hier in nodig en hebben niemand uitgesloten en wij sluiten ook niemand uit die een positieve bijdrage aan het doel van overleven wil/kan leveren. Nu de SBOB officieel een feit is, willen we graag met alle baansportcoureurs (maakt niet uit met of zonder licentie of van welke club dan ook) gesprekken aangaan.

Gesprekken welke op basis van gelijk niveau zullen plaatsvinden we werken immers allen aan het belang van de baansport. Elk is hierin belangrijk. Daarom deze uitnodiging voor een bijeenkomst waarin de SBOB informatie verstrekt en met coureurs in gesprek gaat.

Deze informatie bijeenkomst vindt plaats a.s. <strong>maandag 30 december ’13</strong> in de kantine van Rensport Noordwolde <strong>aanvang 20.00 uur</strong>.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur SBOB Piet Bosma</em>

Reacties

Jesper schreef op maandag 30 december 2013 om 10:52 uur

De laatste berichten zijn overigens dat ook niet-rijders welkom zijn tijdens deze vergadering.