GP3 WK Langbaan Solo Eenrum 17/08/14

M. Woltman schreef op zondag 12 januari 2014 om 11:38 uur

Op 17 augustus vindt de 3e Grand Prix van het WK Langbaan Solo in Eenrum plaats.

In de aanloop naar de 3e GP van het WK Langbaan Solo 201 in Eenrum op 17 aug. (alweer het 5e WK-evenement op de 'Droombaan') willen we alle geinteresseerden regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, o.a. via onze Facebook-pagina. Neem dus eens regelmatig een kijkje op de Facebook-pagina van Motorclub Eenrum & Omstreken: <a target="new" href="https://www.facebook.com/MCEenrum?fref=ts">MC Eenrum & Omstreken</a>.

Reacties

M. Woltman schreef op donderdag 27 februari 2014 om 18:49 uur

Gisteren is de compleet vernieuwde website van Motorclub Eenrum & Omstreken online gegaan, de site wordt de komende periode verder geoptimaliseerd en in de aanloop naar GP3 WK Langbaan Solo op 17/08 zullen uiteraard regelmatig nieuwsberichten worden geplaatst.
Suggesties zijn welkom.

Like us on Facebook!

Volg ons ook op Facebook, Twitter en LinkedIn

M. Woltman schreef op zaterdag 19 juli 2014 om 10:25 uur

Over 4 weken vindt de 3e Grand Prix om het WK Langbaan in Eenrum plaats.
Blijf op de hoogte via www.mceenrum.nl en neem regelmatig een kijkje op www.facebook.com/MCEenrum (met promo-filmpjes, tv- en videobeelden, foto's etcetera).

Kom allemaal naar Eenrum op 17/08 om (onze huidige WK-leider) Jannick de Jong en Dirk Fabriek aan te moedigen.
Wildcard- en reservecoureurs zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

M. Woltman schreef op woensdag 13 augustus 2014 om 20:33 uur

Binnen enkele weken tijd heeft Motorclub Eenrum & Omstreken al 1400 likes op facebook mogen ontvangen. Vrijwel dagelijks worden er nieuwtjes, film- en videobeelden en mooie foto's geplaatst. Like en volg MC Eenrum ook en deel het met anderen (www.facebook.com/MCEenrum /// www.mceenrum.nl).

Laten we er a.s. zondag een prachtige baansport-happening van maken op één van de snelste en mooiste banen van Europa waarop zowel de grasbaan-, langbaan- als speedwayspecialisten uitstekend uit de voeten kunnen. Kom naar Eenrum en steun 'onze' jongens (WK-leider De Jong, kanshebber Fabriek, wildcard-rijder Pijper en de reserves Van der Steen en Zandvliet), het wordt ongetwijfeld een zeer spannende GP waar alle 15 coureurs een podiumplaats kunnen bereiken. Een WK-GP-Langbaan in Nederland is niet vanzelfsprekend dus kom allemaal naar Eenrum voor een prachtig topsport-evenement. Met o.a. wederom de hoge-volume-boxen op het middenterrein zal weer voor sfeer worden gezorgd. Neem ook bekenden mee die wellicht nog nooit baansport 'live' hebben gezien en laat ze getuige zijn van boeiende, spannende topsport op het 625m-High-Speed-ovaal.

Na de radio-voorbeschouwing gisteren op Omrop Fryslan, aanstaande vrijdag een televisie-voorbeschouwing op TV Noord.

NB: Op de ring rond Groningen zijn momenteel wegwerkzaamheden, vanaf Ring Oost blijf continu de richting Winsum/Lauwersoog volgen (via bedrijvenpark 'Het Witte Lam' is er een omleiding dat ongeveer 5 min. kost)