Roden op de Telegraaf

Jesper schreef op donderdag 1 mei 2014 om 08:59 uur

De wedstrijd van zondag haalt de Telegraaf, maar niet op een hele positieve manier. Albert Ananias vind het 'ongepast' dat er in 'the middle of nowhere' een motorsport evenement word gehouden.... wat vinden jullie?

Zie hier het fragment (vanaf 1:44): <a href="http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/22573492/__Motorwedstrijd_scheurt_Roden__.html" target="new">http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/22573492/__Motorwedstrijd_scheurt_Roden__.html</a>

Reacties

vincent schreef op donderdag 1 mei 2014 om 10:25 uur

Wat mij betreft kan er gewoon gereden worden als ze maar vroeg klaar zijn(5 uur) . Zo dat iedereen nog thuis kan komen en niet om acht uur onderweg is. Er zijn wel vaker wedstrijden op 4 mei geweest en toen heb ik hem niet gehoord.Zou het een avondwedstrijd zijn geef ik hem gelijk dat zou zeer ongepast zijn.

dirkdeboer schreef op donderdag 1 mei 2014 om 10:25 uur

Lekker laten rijden.

KNMV organiseert de motordag op Lelystad, (Waarom geen baansport demo!! gemiste kans), GP Motocross van Valkenswaard, voetbalwedstrijden, duivensport, paardensport etc.

Ik zie het eerder als een poging van dhr Ananas om de mensen van SMR weer een hak te zetten.

Wat een walgelijk figuur is het, wat een nep liefhebber.

Ik krijg het idee dat hij er op uit is om het centrum dicht te krijgen en er dan zoveel mogelijk vandaan te roven. Net zoals hij de afgelopen jaren heeft gedaan, meende al eens gelezen te hebben dat er veel spullen, waaronder een trekker..... zoek zijn. Denk dat hij er meer van weet.

vincent schreef op donderdag 1 mei 2014 om 10:52 uur

Even een vraag over deze heer. Was hij vroeger geen monteur ?