Hylke Dijkema

Jesper schreef op maandag 16 juni 2014 om 15:47 uur

Hylke Dijkema is gisteren tijdens de langbaanraces in Mulmshorn gecrasht, inmiddels ligt hij nog in het ziekenhuis waar ze op dit moment nog wachten voor een CT scan.

Update via zijn vrouw op Facebook:

<em>'Hylke krijgt nog geen scan vandaag jammer genoeg het was niet levens bedreigend zeggen ze dus wordt het morgen gaat iets beter maar hylke heeft toch een paar bloedinkjes in het hoofd en er zit een bij het zenuwstelsel dus gaat het lopen nog niet goed toch nog even blijven hier in rotenburg mag nog niet vervoert worden naar nederland iedereen heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes doet ons goed'</em>

Vanuit onze kant: veel beterschap!!!

Reacties

Jesper schreef op woensdag 18 juni 2014 om 10:55 uur

Update via Lisanne Dijkema:

"Gister weer door de ct scan geweest , vanmorgen is de arts geweest met de uitslag. Toch wel geschrokken , best wel een grote beschadiging in het het hoofd achter gebleven en zeker niet om te ligt over te denken.... beetje te vergelijken met het ongeval van michael Schumacher alleen dan in het klein. Gelukkig toch wel weer wat gevoel in de armen. En het lopen gaat met ondersteuning ook redelijk. Vandaag gaat hylke gelukkig weer naar nederland."

Jesper schreef op woensdag 18 juni 2014 om 19:44 uur

Update via Heleen:

"We zijn weer thuis gelukkig. Dokter net geweest die zegt absolute rust, Hylke is nog heel erg moe het lopen en zijn armen gaat iets beter. Dat moet door therapie weer beter worden en we krijgen een deze dagen een oproep van de neuroloog dus nog even afwachten wat die zegt. We blijven positief denken, namens Hylke en Heleen bedankt voor de vele berichtjes doet ons goed!"

crustydemons schreef op woensdag 18 juni 2014 om 20:19 uur

veel beterschap hylke greetz

sjoerdje schreef op woensdag 18 juni 2014 om 23:14 uur

beterschap hylke andy ter schuur racing team

dirk schreef op donderdag 19 juni 2014 om 19:09 uur

van harte beterschap en een snelle terugkeer

vincent schreef op vrijdag 20 juni 2014 om 10:52 uur

Beterschap Hylke en we hopen jullie snel weer op de baan te zien.