Speedway Lelystad Classics wedstrijd

dirk schreef op dinsdag 1 september 2015 om 23:35 uur

n het weekend van 20 september willen wij een classic speedway weekend organiseren,
welke een internationaal karakter heeft doordat wij contact hebben met de volgende landen nl. Engeland - België - Duitsland - Nederland welke onder voorbehoud toegezegd hebben deel te willen nemen aan de wedstrijd.

Het programma ziet er als volgt uit.
Zaterdag 19 september aankomst buitenlandse en Nederlandse deelnemers welke op zaterdag kunnen trainen van 12 tot 17 uur. Speedwaybaan Lelystad is op deze dag ook open voor andere klasses.
Een daglicentie verplicht á 15€ of een district licentie van 75€.
Het is niet verplicht om aan de training van zaterdag deel te nemen omdat er op zondag van 10 tot 11 uur ook getraind gaat worden met een machinekeuring welke Arie Oudshoorn met Gert Olie verzorgt.
Aanmelden kan in de kantine vanaf 9 uur, zowel zaterdag als zondag.
Het idee is om zaterdagavond een maaltijd te laten verzorgen door een cateringbedrijf uit Lelystad kosten per persoon €12 bij voldoende deelname.
Degene die daaraan willen meedoen kunnen zich opgeven bij Willy en of Herman wel opgeven met hoeveel personen.
De bedoeling is om op zondag 4 rubrieken te laten verrijden nl. classic staand en dan een rubriek voor classic rijder met liggend blok en een 50 cc klasse en verder komen er nog 2 zijspannen.
De 50 cc klasse deelnemers worden door Teun Veldhuizen aangegeven.
Nadat de deelnemers bekend zijn zal de heat indeling gemaakt worden voor het programma. Zondag 20 September is er training van 10 tot 11 uur waarna de baan in orde wordt gebracht, om 12.30 renners bespreking waarna we enkele oud speedwayrijders enkele ronden laten rijden, terwijl Patrick Roth als deze beschikbaar is als speaker en het een en ander over deze rijders verteld en ze een bloemetje aanbied. waarna de wedstrijd begint om circa 13 uur.
Het inschrijfgeld bedraagt €40 voor licentie houders en voor niet licentie houders €15 extra.
De inschrijf datum sluit 7 September aanmelden kan per email
kennibo@tegelkennis.be of Janokkerman@ gmail.com
verder hebben wij een contract met het Rode Kruis hulpverlening afdeling Lelystad afgesloten voor de zondag.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.