Jannick de Jong

Henkie Porno schreef op zaterdag 17 maart 2018 om 22:51 uur

'Henkie',
Hartstikke mooi dat je hier de wijsneus uit komt hangen maar hier help je de sport sowieso niet mee. Ik heb veel berichten destijds verwijderd omdat deze in mijn ogen niet heel erg netjes waren.

Thema lijkt mij gesloten.

Ha wie doet hiermee de sport ten onder ben je fan van iemand en hoor je dit, beetje Lans Armstrong verhaal... Dat jij hem de hand boven zijn hoofd houd is inmiddels wel duidelijk maar Topsport = Topsport en say no to dope...Het woord respect voor andere rijders komt waarschijnlijk ook niet in jouw woordenboek voor.

Reacties

Harm Jan schreef op zondag 18 maart 2018 om 15:00 uur

Beste Henk

Een Topic gesloten lijkt mij gesloten dan hoef je geen held te gaan hangen om weer een nieuw topic aan te maken!!!

Ik ben persoonlijk wel blij dat JIJ een echte meer waarde bent in onze geliefde sport (NOT)!!! Wat jij nu aan het doen bent helpt niet echt mee om ONZE geliefde sport waar sommige mensen veel tijd en geld insteken op een hoger niveau te brengen.

Sommige dingen moet je laten rusten en daar in niet gaan stoken wat je nu aan het doen bent!! Kom desnoods met je echte naam zodat we er persoonlijk over kunnen praten en val Jesper hier niet persoonlijk aan!!! En jij gaat ook praten over respect laat me niet lachen!!!!

Met Vriendelijke Groet
Harm Jan

innka schreef op maandag 19 maart 2018 om 21:29 uur

denk dat H P een fan van een andere rijder is.
toen ik al die 9 pag. gelezen had, kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat hij goed genaaid is ''toevallig uitgeloot'' bij een kxtwedstrijd waar je de uitslag ,zoals al die sen.wedstrijden vantevoren al kunt in vullen.en de uitslag van die test 1 en 2 die ver uitelkaar liggen.gedaan door een belgisch bedrijf waar ik ook div keren urine moest laten testen voor werkvergunnings ,die nemen het niet zo nauw.ook zo;n commissie die nog roomser als de paus zijn..want als dat rapport leest ,waar gaat het dan over .4 jaar het is gewoon ''beruffsverbote''ook de knmv heeft hem laten vallen als een stuk vuil.

janstoutmeijer schreef op dinsdag 20 maart 2018 om 00:52 uur

jij bent ook geen fan van grasbaan denk ik anders zeg je niet die kxtwedstrijd was wel op de mooiste baan van europa daar doe je mc eenrum wel te kort aan en het was echt wel spannend

vincent schreef op dinsdag 20 maart 2018 om 08:08 uur

Ik mag toch wel hopen dat het plasje van de Jong door meerdere bedrijven is onderzocht. Je kunt zo n onderzoek toch niet bij 1 bedrijf neer leggen.

wessel pops schreef op dinsdag 20 maart 2018 om 19:28 uur

het is gewoon jammer dat hij er niet bij is het is en blijft een goede rijder.

janstoutmeijer schreef op woensdag 21 maart 2018 om 00:06 uur

ja ik ben ook fan van jannick maar heeft het wel zelf gedaan erg jammer

jeanet schreef op woensdag 21 maart 2018 om 09:33 uur

Ik was ook fan van hem maar regels zijn regels.