Afgelaste wedstrijden vanwege Corona
woensdag 15 juli 2020 U bent niet ingelogd (inloggen)
Geplaatst op: 6 april 2012 om 10:06
Er zullen dit jaar voor het eerst in lange tijd geen Pinksterraces in Stadskanaal worden gehouden. Door vertragingen is het onmogelijk om de wedstrijd te organiseren.

Persbericht:

Pinksterraces 2012 onmogelijk door vertragingen.

Tot onze grote spijt en teleurstelling moeten we u berichten dat er een situatie is ontstaan waardoor het organiseren van de Pinksterraces in 2012 op sportpark noord te Stadskanaal onmogelijk is geworden. Ondanks alle inspanningen en welwillendheid van diverse bedrijven en instanties blijkt nu dat het niet gaat lukken om de motorsportbaan op sportpark noord voor Pinksteren 2012 gereed te hebben. Wij als Motor en Automobiel Club Stadskanaal hebben aan de ontstane vertraging part nog deel, maar willen wel ons trouwe publiek en coureurs onze excuses aanbieden en om begrip vragen.

Gelukkig is de toekomst bijzonder positief en putten we hier onze inspiratie uit! In overleg met alle betrokken partijen zijn we nu overeengekomen dat voor 1 september 2012 de motorgrasbaan compleet gereed is. De aannemer firma Hoornstra Nieuw Buinen heeft dit ook gegarandeerd. Zowel de firma Hoornstra, de Mac, als het gemeentebestuur kiezen voor kwaliteit om de hoogst mogelijke veiligheid te kunnen waarborgen. Hierdoor kunnen we stellen dat er voor de Pinksterraces 2013 een accommodatie gerealiseerd zal zijn welke voldoet aan de eisen des tijd en tevens aan de hoogste internationale FIM eisen. De Mac Stadskanaal is daarmee verzekerd van een accommodatie van hoog kaliber.

Belangrijk en nieuw is ook dat de Mac Stadskanaal het nieuwe gedeelte van sportpark noord volledig in eigen beheer neemt en er dus uitgebreide activiteiten zullen gaan plaatsvinden.
We denken hierbij vooral aan nieuwe activiteiten welke door de ruime opzet en ligging van het complex onnoembaar zijn. Er is ruimte voor grote tenten, beurzen, shows en buitenactiviteiten. Nu reeds zijn er muziekevenementen en paardensport activiteiten gepland.

Om op deze nieuwe exploitatie goed voorbereid te zijn en ook een nieuwe benadering vraagt heeft Jan Heije Wubs de voorzittershamer overgenomen.

Voor meer informatie;
Contact persoon gemeente Stadskanaal Dhr.Gerard Gerrits tel.0599631446 Sport afd.
Contact persoon Mac Stadskanaal Dhr. Jan Heije Wubs tel.0625044449 Voorzitter Mac.


Met vriendelijke groet,
Stichting Mac Stadskanaal en omstreken.