Afgelaste wedstrijden vanwege Corona
zaterdag 31 oktober 2020 U bent niet ingelogd (inloggen)
Geplaatst op: 23 oktober 2012 om 10:05
Eind vorig jaar heb ik besloten om Baansportfansite.nl opnieuw op te bouwen en mij weer vol op de website te storten. Door mijn eigen speedway carrière kwam er voor die tijd maar weinig van, maar toen ik besloot te stoppen had ik weer tijd genoeg.

De gehele website werd verwijderd en vanaf de eerste regel code weer opgebouwd, alles werd zelf gebouwd in eigen beheer om zo alles naar eigen wens te kunnen maken. Dit is goed gelukt, met een zeer goed lopende site als resultaat. Wel zijn er een aantal dingen die zeker beter moeten, maar hier wordt in de winter volop aan gewerkt.

Het 2012 seizoen is inmiddels ten einde en in totaal heb ik voor deze site van 55 wedstrijden een reportage gemaakt. Als je de kilometers die ik met de auto heb gemaakt op telt kom je op ongeveer 50.000 kilometer en daarbij komen nog de nodige vlieg uren.

In 10 verschillende landen in Europa werden wedstrijd bezocht en ook een 4-daags tripje naar Nieuw Zeeland werd gemaakt. 11 van de 12 Speedway GP's werden bezocht, vele open grasbaan en speedway wedstrijden en ook twee van de zes Langbaan GP's werden gefotografeerd. Vele tienduizenden foto's waren het resultaat.

Alle reportage staan netjes onder elkaar op de 'Reports' pagina: http://baansportfansite.nl/reports.

Via deze weg wil ik als eerste de adverteerders bedanken voor hun steun (nieuwe adverteerders / donateurs zijn zeker welkom!) En ook de vele bezoekers die trouw iedere keer weer de website bezoeken. In de tweede helft van het seizoen zijn de aantallen geëxplodeerd en dit doet mij zeer goed.

We gaan nu de winterstop in en het is wachten op ijs voor de ijsraces. In de tussentijd worden er een aantal aanpassingen gemaakt aan de website en er is goed nieuws overweg voor onze mobiele gebruikers: de beloofde app voor iPhone en Android gebruikers komt binnenkort!


Tot volgend jaar!