15 augustus Speedway Liga Nord in Moorwinkelsdamm met publiek!

Nieuwsbericht Geplaatst op zaterdag 25 juli 2020 om 15:40 Geplaatst op 25.07.2020 om 15:40

Op zaterdag 15 augustus wordt in Moorwinkelsdamm de Finale van de Speedway Liga Nord gereden. Vanwege de corona situatie is er dit jaar maar een wedstrijd in deze liga, maar is het publiek wel welkom. Het thuisteam zal het opnemen tegen teams uit Dohren, Nordhastedt en Teterow. 

Voor Moorwinkelsdamm komen ook Nederlandse rijders in actie, en zo staan Anne Spaan, Geert Bruinsma en broer en zus Sijbesma opgesteld. In de middag staat een 125cc wedstrijd op het programma waar Lester Matthijssen ook in actie zal komen.

Publiek is dus wel welkom bij deze wedstrijd, maar de toegang, en het verkrijgen van tickets, is iets gecompliceerder als anders. Tickets moeten namelijk online gekocht worden. De vrije plekken voor de toeschouwers zijn opgedeeld in vier blokken (A, B, C en D), en binnen zo'n blok kan een bezoeker een vak van 2x2 meter reserveren (via een 'Hauptticket)'. Binnen dit vak kun je vervolgens extra kaartjes (maximaal 9) kopen zodat je wel bij elkaar kunt zitten/staan (via een 'Zusatzticket').

Kom je dus als groepje met vijf personen naar de wedstrijd dan koop je 1x een 'hauptticket' met daarbij 4x een 'zusatzticket'. Belangrijk om te weten is dat je de gehele wedstrijd binnen je eigen vak moet blijven, tenzij je naar het toilet wil, of wat eten/drinken wil kopen. Binnen je eigen vak is een mondkapje niet nodig, daarbuiten is het wel verplicht.

Klik hier om tickets te bestellen (betaling via iDeal is mogelijk).

Tijdschema:

15:30 - 125cc team wedstrijd
20:00 - Speedway Liga Nord (onder kunstlicht)

(foto: Rudi Hagen)