Afgelaste wedstrijden vanwege Corona
zondag 20 september 2020 U bent niet ingelogd (inloggen)
Geplaatst op: 15 mei 2015 om 09:02
Zowel Mark Stiekema als Mark Beishuizen kenden gisteren een zware wedstrijd tijdens de Internationale grasbaanraces Lüdinghausen. Beide heren uit Stadskanaal blesseerden zich en konden de wedstrijd niet voltooien.

Stiekema crashte in de training en zit zeker in een week met z'n arm in het gips nadat hij een aanhechting van z'n middenhandsbeentje scheurde. Beishuizen liep later in de wedstrijd brandwonden en een hersenschudding op. De 'knoalsters' bevinden zich nu in een race om de klok om weer hersteld te zijn voor hun thuiswedstrijd tijdens Pinksteren!

De wedstrijd werd uiteindelijk een Duits feestje voor zo'n 6000 fans. Martin Smolinski werd de koning van de Westfalenring door alles te winnen. Bernd Diener heeft z'n technische problemen klaarblijkelijk opgelost en werd tweede. Enrico Janoschka ging als derde naar het podium na een zeer stoffige finale heat. Henry van der Steen noteerde een negende plek.

In het bijprogramma kende onze Nederlanders een betere wedstrijd. Zo won Romano Hummel de B groep en werd Mark Helmhout derde. Bij de zijspannen belegden we een tweede en derde plek met Matthijssen op het tweede treetje voor het span van Noordman. Detz werd vierde.