Afgelaste wedstrijden vanwege Corona
zondag 20 september 2020 U bent niet ingelogd (inloggen)
Geplaatst op: 21 mei 2015 om 13:44
Dat de MAC Stadskanaal flink aan het blunderen is geweest met de indeling van het Internationale specials rijdersveld was gisteravond al duidelijk. Nu heeft ook de rijder in kwestie, Mark Beishuizen, besloten om zich af te melden en zijn startplek dus terug te geven.

Een 'startplek' is eigenlijk een te groot woord want hij stond slechts reserve rijder, bij een wedstrijd die op kruipafstand van z'n huis te bereiken is. Beishuizen zou aanvankelijk starten in de B groep maar kreeg een aanbod om te starten in het Internationale veld. Allemaal prima natuurlijk, maar dan verwacht je wel een top veld.

Nu is het Internationale veld niet zo sterk als verwacht en wij gisteravond ons al afvroegen waarom een thuisrijder reserve moet staan. Twee buitenlandse rijders die wél een vast startplek hebben zouden, met alle respect voor beide heren, zelfs het in de B groep zwaar krijgen.

Lourens bedankt ook

Ook Nick Lourens heeft inmiddels bedankt voor een uitnodiging. Lourens is aangeboden om de tweede reserve plek in te vullen, maar deze zal nu door iemand anders worden ingevuld.

Word ongetwijfeld vervolgt..