Afgelaste wedstrijden vanwege Corona
zondag 20 september 2020 U bent niet ingelogd (inloggen)
Geplaatst op: 22 mei 2015 om 11:02
Ook dit jaar neemt Veenoord deel aan de league met een team, genaamd de Veenoord Rams. De volgende rijders gaan voor het team rijden. Henk Bos uit Olderberkoop die vorig jaar nog in de finale stond om mee te strijden om de gouden Jopa helm, Geert Bruinsma uit Heerenveen die met een Duitse licentie ook in de Duitse bundesliga rijdt, Dave Meijerink het grote talent uit Schuinesloot die zijn debuut maakt in de Dutch Speedway League.

De vierde rijder is nog niet bekend, we weten wel zeker dat het een aanwinst zal zijn voor het team. De Veenoord Rams gaan het opnemen tegen de Blijham Eagles en de Helzold Stars die vorig jaar het kampioenschap hebben gewonnen. Er wordt in 2015 gereden in een pair systeem waarbij in elke heat 2 rijders van 1 team uitkomen tegen 2 rijders van een ander team.

Dit is een vernieuwing die opgenomen was in het meer jaren beleid die de werkgroep heeft uitgestippeld. We zijn dit jaar ook erg benieuwd hoe het in pairs systeem zal uitpakken. De B groep (Nationalen) en de 125cc Specials komen ook in Veenoord aan de start en zal ook deel uit gaan maken van de League. De wedstrijd begint om 19:00 uur in Veenoord.

Alle wedstrijd informatie mede als de rijderslijsten zullen spoedig volgen.
Persbericht: Speedway Veenoord