donderdag 27 februari 2020 U bent niet ingelogd (inloggen)
Geplaatst op: 19 augustus 2015 om 15:31

Uithuizen - Zaterdag 29 augustus zal Uithuizen in het teken staan van motorsport. Op het evenemententerrein Boukemapark organiseert de Mac 't Hogeland een Internationale grasbaanwedstrijd voor specials, en ook voor de zijspannen. Het bestuur van de MAC is er in geslaagd een mooi rijdersveld naar Uithuizen te krijgen.

In de special klasse zullen 12 rijders uit Frankrijk, Engeland, Tsjechië, Duitsland en Nederland afreizen naar Uithuizen. Het bestuur heeft een gelijkwaardig rijdersveld weten te contracteren waarin gestreden zal worden voor de dagoverwinning. Onder andere Stephan Katt en Josef Franc hebben toegezegd.

Bij de Internationale zijspannen zullen de Mac 't Hogeland clubrijders niet ontbreken. Dennis Noordman/Patrick Kremer en Christophe Grenier/Sandra Mollema zullen samen met acht andere combinaties deelnemen. Ook hierin een sterk rijdersveld met onder andere Hundsrucker, Matthijssen en Beard.

Verder zullen de spectaculair rijdende ST1 en ST2 klasse deze dag aan het startlint staan. Vele mooie wedstrijden hebben we dit jaar al mogen zien, ook voor deze wedstrijd zal dit geen uitzondering zijn.

Deze dag zullen 7 special nationaal rijders een open wedstrijd rijden. Deze zijn door de MAC t’ Hogeland uitgenodigd om in 3 heats en finale mee te rijden. Niels Remmelts, Mark Helmhout, Mika Meijer, Dave Meierink, Jarno de Vries, Kelly Velda en Luit Groenewoud zullen deze dag te zien zijn.

Alle verdere wedstrijd informatie zal in de week van de wedstrijd volgen.

Persbericht: Mac 't Hogeland