5-6-7 april 2024 - IJsspeedway Heerenveen

Tickets

Finals of Grasstrack in Stadskanaal afgelast!

Nieuwsbericht Geplaatst op vrijdag 25 september 2015 om 10:38 Geplaatst op 25.09.2015 om 10:38

Ondanks vele uren van voorbereiding en werkzaamheden heeft het bestuur van de MAC Stadskanaal moeten besluiten The Finals of Grasstrack van 3 oktober 2015 af te gelasten.

Het aanhoudende natte weer van de afgelopen weken en vooral de afgelopen dagen maakt dat we de noodzakelijke voorzieningen, zoals o.a. de veiligheidsboarding, niet kunnen plaatsen zonder blijvende schade aan de nieuwe baan / terrein te veroorzaken. De baan en vooral de omringende taluds zijn door de grote hoeveelheid neerslag verzadigd met water waardoor het onmogelijk is geworden het terrein met het nodige groot materieel te betreden. Na het raadplegen van diverse deskundigen en na lang wikken en wegen hebben we daarom tot onze grote spijt moeten besluiten dat The Finals of Grasstrack van 3 oktober niet plaats kan vinden.

We gaan onze energie nu richten op de aanstaande Pinksterraces. In 2016 hoopt de MAC Stadskanaal & Omstreken met de Pinksterraces haar 65e verjaardag te vieren. Uw hulp is meer dan welkom en stel ons vooral op hoogte van uw wensen en ideeën. We doen ons uiterste best van 2016 een bijzonder jubileumjaar te maken.