zaterdag 17 augustus 2019 U bent niet ingelogd (inloggen)
Geplaatst op: 12 november 2015 om 16:30

Lelystad - Na een zeer geslaagd ONK Speedway kan Speedway Lelystad niet anders dan iedereen bedankt die heeft geholpen om dit evenement tot een groot succes te maken. Als kleinste organisatie van Nederland zijn we erg trots op wat we bereikt hebben.

Als eerste natuurlijk de rijders voor hun strijdlust en mooie wedstrijden. Het is lang geleden dat er zo gestreden werd op de speedway baan van Lelystad, fantastisch! Natuurlijk ook de sponsoren en vrijwilligers voor hun bijdrage en inzet. Zonder deze mensen is het niet mogelijk om een dergelijk evenement in de benen te krijgen.

En als laatste natuurlijk het publiek voor hun gezelligheid! We zijn tevreden met het aantal enthousiaste mensen die kwam kijken, en we hopen in de toekomst nog meer mensen te trekken voor onze geliefde sport.

Om het jaar goed af te sluiten organiseren we op zaterdagavond 12 december een feestavond in de kantine. Iedereen is welkom, van sponsoren tot aan rijders, en ieder ander die zich aangesproken voelt. Nadere informatie over de feestavond volgt, maar we verzoeken ieder die wilt komen om zich aan te melden via de e-mail: speedwaylelystad2014@hotmail.com.

Persbericht: Speedway Lelystad